Професионално почистване след ремонт и строителство

Почистване Варна на Професионално почистване след ремонт и строителство

Ако сте започнали или ви предстои ремонт на апартамента или някакъв вид допълнително строителство, доверете се на почистването, което ще извършим след предприетата от вас дейност. Почистването се извършва ръчно и машинно с професионални почистващи препарати.

Ако сте започнали или ви предстой строителство или ремонт на сграда, склад, производствено помещение, цех, хотел, къща, апартамент  можете да се доверите на почистването, което ще извършим след приключване на строителния процес.

Фирма „Про Клийнинг” ЕООД е тясно специализирана в извършването на услугата почистване след строителство и ремонт, с многогодишен опит, множество доволни клиенти сред които- бизнес и административни сгради, жилищни  кооперации, производствени помещения, търговски центрове, хотели, къщи и апартаменти.

Ние знаем, че почистването е последната част от Вашия проект и сме в състояние да го извършим перфектно в определените срокове. Разполагаме с необходимото техническо оборудване, висококачествени сертифицирани почистващи препарати и обучен и квалифициран персонал.

Благодарение на нашия дългогодишен опит сме натрупали знания и компетенции за изпълнението на дейностите по почистване след строителство и ремонт.

Разбираме спецификата на този вид дейност и нашите служители са обучени и специализирани в разпознаването на различните замърсявания при строителство и ремонтни дейности  (от гипс,  цимент,  лепило,  фуга,  силикон,  мазилка,  фасаген,  блажна боя и др.) и на база замърсяването и съответно настилката (теракота, гранитогрес, фаянс, ламинат, паркет, таркет, мокет, естествен камък, павета и др. ) се определя препаратът и начина на работа за отстраняване на замърсяването.

Основното почистване след строителство и ремонт включва:

- Почистване и изхвърляне на строителни отпадъци.

- Прахосмукиране – подове, тавани, стени.

- Основно почистване на прозорци и дограма – премахване на лепенки, прах, цимент, гипс, бои, силикони и др.

- Прахосмукиране и почистване на каналите по вратите и прозорците на дограмата.

- Почистване на первази и парапети

- Машинно или ръчно почистване на твърди подови настилки, цокли и фуги

- Полиране на твърди подови настилки

- Машинно почистване на меки подови настилки

- Пране на меки подови настилки

- Почистване  и полиране на кухненски мебели, уреди, мивки, плотове и др. (вън/вътре)

- Почистване и полиране на мебели и техника

- Почистване и полиране на врати, каси и первази

- Почистване на осветителни тела

- Основно почистване на бани и тоалетни - тавани, стени, под, мивки, шкафове, плотове, моно блок, бойлери, огледала, паравани, душ кабини, врати, осветителни тела и др.

- Основно почистване на мокри помещения


Запитване за почистваща услуга

Изпрати запитване