Професионално измиване на прозорци, фасади и рекламни пана

Почистване Варна на Професионално измиване на прозорци, фасади и рекламни пана

Измиване на прозорци и фасади Варна. Технологията се състои от филтърна система, чрез която се пречиства течащата вода от химичните вещества и минерали.
Водата "H2О" е съставена от Водород и Кислород. Но течащата вода съдържа и много други химични елементи като калций, хлор, желязо, мед и др.

Фирмата предлага нов ефикасен, безопасен и екологичен метод, напълно съобразен с екологичните норми на ЕС.

При него не се използват почистващи препарати. Технологията се състои от филтърна система, чрез която се пречиства течащата вода от химичните вещества и минерали.
Водата "H2О" е съставена от Водород и Кислород. Но течащата вода съдържа и много други химични елементи като калций, хлор, желязо, мед и др. Ако измиете стъкло с обикновена чешмяна вода и го оставите да изсъхне, след като водородът и кислородът се изпарят, тези химични вещества и минерали остават по стъклената повърхност и оставят капки и петна. Филтърната система премахва всички химични вещества и минерали от водата, и така пречистената вода се разпръсква до желаното място със специална пол система.

Пречистената вода се изпарява и не оставя следи и петна.
Про Клийнинг предлага основно еднократно и абонаментно почистване в зависимост от индивидуалните потребности и изисквания на клиента.


Запитване за почистваща услуга

Изпрати запитване