Професионално измиване на прозорци, фасади и рекламни пана

Почистване Варна на Професионално измиване на прозорци, фасади и рекламни пана

Измиване на прозорци и фасади Варна. Технологията се състои от филтърна система, чрез която се пречиства течащата вода от химичните вещества и минерали.
Водата "H2О" е съставена от Водород и Кислород. Но течащата вода съдържа и много други химични елементи като калций, хлор, желязо, мед и др.

Измиване на прозорци и фасади Варна е услуга която фирма „Про Клийнинг” ЕООД извършва от своето основаване през 2009г.

Фирмата предлага нов ефикасен, безопасен и екологичен метод, за почистване, напълно съобразен с екологичните норми на ЕС. При него не се използват почистващи препарати.

Технологията е иновативна за България и се състои от филтърна система, специална помпа и пол система.

Чрез филтърната система се пречиства течащата вода от химичните вещества и минерали. Водата е съставена от водород и кислород, но течащата вода съдържа и много други химични елементи като хлор, калции, желязо, мед и др. Ако измиете стъклото с обикновенна чешмяна вода и го оставите да изсъхне, след като водородът и кислородът се изпарят, тези химични вещества и минерали остават по стъклената повърхност и оставят капки и петна.Филтърната система премахва всички химични вещества иминерали от водата.

Помпата изпомпва пречистената вода от резервоара и с помоща на пол система достига до желаната височина. Максималната височина до, която достига пол системата е 21 метра. Почистването започва от горе надоло, като по този начин замърсяванията се отстраняват и свалят надоло.

За разлика от стандартният метод на почистване на прозорци с препарат, при който върху стъклената повърхност остава тънък невидим филм по който много лесно полепват прах и замърсявания, при почистването с пречистена вода се получава антистатичен ефект и чистотата на повърхноста се запазва за по-дълъг период от време. „Про Клийнинг” ЕООД предлага на свойте клиенти и височинно почистване с вишки и алпинисти.


Запитване за почистваща услуга

Изпрати запитване