Пране на мека мебел

Почистване Варна на Пране на мека мебел

Прането на меката мебел се извършва с екстракторна професионална машина, с която се разпръсква препарата до желаното място, разтрива се повърхността и след това се изсмуква. По този начин мебелите изсъхват по-бързо.

Пране на мека мебел

По същество пране на мека мебел е услуга, в която се почиства повърхността – дамаската на вашата мека мебел.

Шест причини, защо е необходимо регулярното почистване на мека мебел

пране на мека мебел

1. Подобрява качеството на въздуха в дома, чрез премахване на биологични замърсители от Вашите тапицерии;

2. Отстраняване на прах и пърхот, които могат да предизвикат симптоми на страдащите от астма и алергии;

3. Премахване на микроскопични бактерии и микроби, които не можете да видите, но могат да Ви разболеят;

4. Възстановяване на цвета и материята на меката мебел;

5. Премахване на петна които в течение на времето може да стане прекалено трудно за премахване;

6. Защита на една от Вашите инвестиции в дома, което Ви спестява пари.

 

Защо е необходимо регулярното почистване на дамаските на вашата мека мебел?

пране на мека мебел

От време на време вероятно забелязвате петна по тапицерията на вашата мека мебел, с които се опитвате да се справите използвайки домакински почистващ препарат за тапицерии, нали?

Този метод, за почистване на мека мебел в повечето случаи е бърз, лесен и може би донякъде ефективен за прикриване на отблъскващите петна по вашата мека мебел, освен това ако по вашите мебели няма видими петна, означава ли това, че те са чисти?

Не е задължително, дори когато мръсотията не е видима по тапицерията има бактерии, които трябва да бъдат премахнати за да не повлияят на вашето здраве.

Но какво се случва, когато петното не може да бъде премахнато с обикновен препарат за тапицерии? Може би е време да се инвестира в нещо повече от кърпа и домакински почистващи препарати.

За доказано чиста мека мебел, изберете пране на мека мебел с професионални почистващи материали и професионална техника.

Съвет на специалистите в пране на мека мебел: За да предотвратите опасността от алергии е необходимо да инвестирате в професионално почистване на вашата мека мебел.

Пране на мека мебел от професионалисти

Професионалното почистване на меката мебел в домът ви доказано служи за подобряване на качеството на въздуха в дома ви, премахвайки мухъл, прах, плесен и други алергии, невидими за човешкото око и впоследствие във вашия организъм.

Пране на мека мебел първа стъпка

Ние от „Pro Cleaning“ разбираме значението за чиста мека мебел като използваме най-съвременните технологии в индустрията като гаранция за максимално удовлетворяващи резултати.

пране на мека мебел

Разполагаме с оборудването което дава възможност за пране на всякакъв вид тапицерии вкл. жакард, кадифе, мока, латис и други видове дамаски.

Преди започването на каквото и да е почистване нашият обучен и униформен екип от специалисти разглеждат всяка част от меката мебел било то дивани, матраци, столове и други с цел създаване на план, по който да бъде извършена услугата.

Правилният метод на почистване се определя от вида на материята и замърсяването на мебелите като резултат се постига премахване на мръсотията, възстановяване на цвета и възобновяване ‘’съживяване’’ на тапицерията.

Втора стъпка от пране на мека мебел

Прането на меката мебел се извършва чрез метода на екстрация.

Чиста вода примесена с точно определено количество био разградим препарат се впръскват под високо налягане в дълбочина по дамаската.

почистване на мека мебел – преди и след

При наличието на петна и необходимост се разтърква с четка с точно определен косъм без да се нарани повърхността на дамаската.

След равномерно впръскване и четкане на дивана, кухненския стол или матрак се изсмуква всичката мръсотия от вътрешността и повърхноста на тапицерията.при силна замърсеност тази процедура може да бъде повторена.

Времето необходимо за пълното изсъхване на меката мебел и готова за ползване е от 4 до 8 часа при осигурена нормална среда в помещението.

Трета стъпка от пране на мека мебел

След като приключим с прането на мека мебел, вече изпраната и почистена меката мебел се ароматизира.

И бонус към пране на мека мебел …

Почитване на мека мебел, почистване на домове, след почистване

С почистване на пране на меката мебел, ние от „Pro Cleaning“ Варна почистваме подовото пространството около дивана и под него, мястото където почти никога не ви остава време да го направите.

Когато става дума за реално изпълнение на тези почистващи услуги, нашата компания работи с най-добрите професионалисти в бранша.


Запитване за почистваща услуга

Изпрати запитване