Пране на мека мебел

Почистване Варна на Пране на мека мебел

Прането на мека мебел се извършва с помощта на професионални екстракторни машини и сертифицирани екологични безопасни препарати, подходящи за домашна употреба, не предизвикващи кашлица и алергия, също така безопасни за домашни животни.

Машинното екстракторно пране на мека мебел е още една от основните услуги които фирма „Про Клийнинг” ЕООД предоставя на своите клиенти. За своето си единадесет годишно съществуване сме извършвали пране на мека мебел и столове на множество частни и корпоративни клиенти (частни домове, къщи, апартаменти, детски градини, офиси, хотели, заведения, игрални зали, казина и др.)

Прането на мека мебел се извършва с помощта на професионални екстракторни машини и сертифицирани екологични безопасни препарати, подходящи за домашна употреба, не предизвикващи кашлица и алергия, също така безопасни за домашни животни.

Чрез екстракторното изпиране се осъществява не  само изпиране на най-горния слой на дамаската, но и по-дълбоко изсмукване и отстраняване на замърсявания, акари и прах.

Чрез този метод безпроблемно се изпират всички видове мека мебел- дивани, канапета, фотьойли, табуретки, кресла, столове, матраци, спални и много други.

Най-важната част по процеса на изпиране не е нито екстракторната машина, нито препаратите , а способността на извършващия услугата служител, неговия опит и квалификация.

Как извършваме прането на мека мебел ние:

1. Екип пристига точно в уречения час- знаем, че времето е безценен ресурс  и не бихме си позволили да Ви го губим в чакане.

2. Определя се типа на дамаската (памук, вълна, коприна, микрофибър, найлон, акрил и др.)  - с какъв изпиращ препарат, с каква твърдост на четката, с каква всмукателна мощност ще се извършва прането.

3. Определя се типа на петната (ако има такива) - вино, кафе, кръв, мастило, масло, храна и на база това се определя с какъв препарат ще се третират самите петна.

4. Петната се третират с точния препарат за тях като се разтриват хубаво и се оставят да подейства.

5. С екстракторната машина се извършва самото пране. Методът на екстракция позволява да се впръсква препарат и същевременно да се изсмуква мръсотията и замърсяванията от дълбочина. Тази  процедура се повтаря  докато не започне да излиза от тапицерията чиста вода.

6. Подсушава се максимално като крайния ефект е да остане леко влажна тапицерията. В зависимост от самата материя и температурата на въздуха са необходими от 4 до 8 часа за пълното изсъхване.

След екстракторното изпиране на Вашата мека мебел от фирма „Про Клийнинг”ЕООД вие получавате почистена мека мебел в дълбочина, възвърнат естествен цвят на дамаската, отстранени петна, прах, косми и акари.


Запитване за почистваща услуга

Изпрати запитване