Почистване на апартаменти

Почистване Варна на Почистване на апартаменти

Фирма „Про Клийнинг” ЕООД е с дългогодишен опит в почистването на апартаменти, от 2009г. фирмата е на пазара като за 11 години има над 2500 почистени апартаменти и толко доволни клиенти.

Фирма „Про Клийнинг” ЕООД  е с дългогодишен опит в  почистването на апартаменти, от 2009г. фирмата е на пазара като за 11 години има над 2500 почистени  апартаменти  и толко доволни клиенти. Доказали сме се като безспорен лидер в професионалното почистване на апартаменти по отношение на качеството и цената на извършване на услугата. С натрупания  опит през годините, грешките които сме допускали,изводите които сме си направили, със системите на организация и извършване на услугитекоито сме подобрили, смеем да твърдим ,че сме достигнали до най- високо ниво на качествено и професионално изпълнение на услугата.

 

Основното и най-важно предимство, което притежаваме, това е качествения подбор и обучение на нашите служители. Нашите служители са обучени както да работят с всички необходими почистващи машини така и да познават до най-малките подробности почистващите препарати и консумативи както и да различават с точна прецизност различните повърхности и замърсявания които трябва да се почистят. Можете да бъдете сигурни, че всяка повърхност и замърсяване ще бъде почистена със точният препарат и инструмент.

Нашите служители са обучени да изпипват всеки детайл при извършване на работата, до най-малката подробност. Можем да гарантираме, че всяко ъгълче на Вашия дом ще блести от чистота. Фирмата работи само със сертифицирани препарати на водещите световни марки.

„Про Клийнинг” ЕООД  предлага множество от услуги по почистване на Вашия дом:

-почистване на прозорци и дограми

-почистване на подпрозоречни первази

-почистване на тераси

-почистване на санитарни помещения

-почистване на кухни

-почистване на домакински уреди (хладилници, фризери, печки, котлони, фурни,  аспиратори и др.)

-почистване на подови настилки и первази(теракот, гранитогрес, маркет, ламинат,мрамор, гранит, варовик и др.)

-пране на мека мебел (дивани, кресла, столове, матраци и др.)

-пране на меки подови настилки (мокет, килими, пътеки и др.)

-прахосмукиране

-обезпрашаване  на мебели външно и вътрешно

-почистване на мебели външно и вътрешно

-диамантено шлайфанен на мрамор, мозайка и други настилки от естествен камък

-основно почистване на жилища


Запитване за почистваща услуга

Изпрати запитване