Абонаментно/Месечно почистване

Почистване Варна на Абонаментно/Месечно почистване

Фирма ”Про Клийнинг” извършва абонаментно, месечно почистване на производствени, административни, търговски и жилищни помещения и площи, в зависимост от желанията и изискванията на своите клиенти.

„Pro Cleaning“ Варна предлага цялостна поддръжка на всякакъв вид обекти с абонаментно почистване.

Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, дом или административна сграда се нуждае и които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Pro Cleaning“ Варна гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

За да добиете по-голяма яснота във връзка с дейността на нашата компания, на Вашето внимание Ви предоставяме част от нашите услуги:

 

Прочетете повече за нашите услуги, които са включени в нашите абонаментни програми.

 

Често задавани въпроси за абонаментно почистване

Трябва ли да подпишем дългосрочен договор?

Не! Договора е със срок за една година и с право на прекратяване по всяко време с едномесечно писмено предизвестие.

Всичките Ви служители ли са с проверено минало?

Да, задължително при постъпване на нов служител се проверява миналото му. Постъпват само служители с чисто криминално минало!

Застраховани ли сме при счупване на имущество?

Да, при повреда на имущество от наш служител, щетите се поемат за сметка на фирмата изпълнител.

Какво можете да ми кажете за обучението на Вашите служители?

Ние от Pro Cleaning имаме стандарти, които всеки служител трябва да спазва. Независимо дали е нов или стар служител, всеки един преминава периодично обучение.

Освен стандартните услуги за поддръжка, предлагате ли допълнителни еднократни услуги към договора за абонамент?

Допълнителните услуги които предлагаме са включени в таксата за абонамент и се извършват регулярно според нуждите на клиента:
Почистване на стъкла;
Пране на мека мебел;
Пране на меки настилки(мокет);
Машинно почистване на твърди подови настилки;

Давате ли гаранция за качеството на Вашата работа?

Да! Ако не сте доволен от посещението на наш служител, незабавно ще Ви посети отговорник за да установи пропуските, които ще Ви бъдат приспаднати от Вашата фактура.

Как мога да изискам оферта за абонаментно почистване?

Заявете безплатен оглед на тел: +359 878 78 61 88 , за да се запознаем с Вашите изисквания и нужди, след което ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Абонаментно почистване на офиси

почистване на повърхности

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град Варна, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи, така и с по-малки – от 100 до 500 квадратни метра.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.


Запитване за почистваща услуга

Изпрати запитване