Информация за фирмата

Информация за Почистване Варна от Про Клийнинг

Фирма "Про Клийнинг" ООД е регистрирана през 2009г. като ООД с основен предмет на дейност почистване на производствени, административни и жилищни помещения и площи.

От 2009г. дейността на фирмата е основно професионално почистване на прозорци и фасади на високи, административни, бизнес и хотелски сгради.

В своето развитие фирмата се специализира в абонаментното почистване на домове и офиси. "Про Клийнинг" ООД натрупва опит и поема почистването на по-големи площи и обекти.

На първо място в идеологията на фирма "Про Клийнинг" ООД стои клиента. Фирмата е изцяло насочена към клиента и неговите потребности и желания. Фирмата се стреми да е перфектна в изпълнението на възложените и задачи чрез непрекъснатото повишаване на качеството на предлаганите услуги.

За постигане на високото качество на своите услуги "Про Клийнинг"ООД разполага с професионална техника за почистване на стъкла, еднодискови машини за почистване на твърди и меки подови настилки, прахо и водосъбиращи машини, екстракторни машини за пране на мека мебел, пособия за ръчно измиване и почистване.

Фирмата използва висококачествени почистващи препарати отговарящи на всички европейски изисквания.

Клиенти на фирмата са: КК Ривиера АД, Шише Джам България ЕООД, Констру Мат ООД, Ян Кофи Брейк ООД, Инвестиции и Строителство ООД и др.

Про Клийнинг предлага основно еднократно и абонаментно почистване в зависимост от индивидуалните потребности и изисквания на клиента.